Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Een praktische keuze voor de schrijver van vandaag!

Charles Babbage wordt ook wel de "Father of Computing" genoemd vanwege zijn baanbrekende werk met "computers". Het gebruik van Jacquard ponskaarten en de logische structuur van de moderne computer zijn allemaal afgeleid van het werk van Babbage.

Babbage werd geboren in Londen op 26 december 1791 als zoon van een Londense bankier en kleinkind van Benjaming Babbage, de burgemeester van Totnes. Tijdens zijn leven richtte hij vele verenigingen op, waaronde de Analytical Society in 1820 en de Statistical Society in 1834.
Hoewel bij in zijn tijd weinig populair was bij de bevolking, was hij wel een grote geest van zijn tijd. Zijn werk op het gebied van digitale rekenmachines was revolutionair, hoewel het nooit volledig werd ontwikkeld.

De Conway Stewart Babbage uitgave is een spectaculair eerbetoon aan het leven en werk van Charles Babbage. Met een simpele en rechttoe-rechtaan cylindrische houder en dop refereert direct aan de structuur van Babbage´s werk. Zowel de dop als houder zijn van een bijzonder patroon, gegraveerd met een concentrische cirkel. Het resultaat is simpel en bijzonder, de perfecte weergave van het werk van Charles Babbage.

De uitgave is verkrijgbaar als rollerball, een praktische keuze voor de tegenwoordige liefhebber van luxe schrijfinstrumenten. Rollers bieden het luxe gevoel van de vloeibare inkt zoals in een vulpen gecombineerd met het praktische van de balpen. De Babbage is daarnaast ontworpen zonder clip, bedoeld om in een aktetas, organiser of handtas mee te nemen met een grootte, waardoor hij past in de uitsparingen voor pennen van deze accessoires. Kortom, praktisch en met oog voor detail zijn de sleutelwoorden geweest bij het ontwerp, net zoals Charles Babbage dat deed.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.