Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Het kernassortiment, voor ieder wat wils.

Conway Stewart biedt een kernassortiment van een aantal collecties. Deze collecties bieden dan weer een ruime keuze uit diverse kleuren, dessins, penpunten en materialen, waardoor voor iedere schrijver altijd de perfecte pen gevonden kan worden. Klik op de uitgave voor meer informatie.

Churchill

De Churchill collectie is een indrukwekkende collectie, niet in het minst door de grootte van de pennen. De Churchill is beschikbaar in een grote hoeveelheid verschillende kunstharsen en traditionele materialen.
Conway Stewart Churchill collection 
Nelson

Wie houdt van een iets zwaardere houder, zou zeker de Nelson eens moeten proberen. De Nelson collectie kenmerkt zich door een perfecte schrijfbalans, zelfs wanneer de dop tijdens het schrijven op de pen wordt geplaatst.

Conway Stewart Nelson collection 
Wellington

De Wellington is een aanzienlijke en betrouwbare pen. Door zijn vorm zet de Wellington zich af tegen de traditionele penontwerpen.

Conway Stewart Wellington collection 
One Hundred

Deze collectie viert het honderdjarig bestaan van Conway Stewart in 2005. De 100 is met de subtiele curven geïnspireerd op de Art Deco en door zijn uiterlijk en diversiteit aan kleuren geschikt voor elke gelegenheid.

Conway Stewart One Hundred collection 
Babbage

Charles Babbage wordt ook wel de "Father of Computing" genoemd en de Babbage collectie is geheel in lijn ontworpen met zijn uitgangspunten: praktisch en met oog voor detail.

Conway Stewart Babbage collection 
Drake

Deze volledige zilveren collectie is gegraveerd met een guilloché patroon, dat geheel in stijl is met de naamgever van deze collectie, Sir Francis Drake. Deze collectie is een ware ontdekking.

Conway Stewart Drake collection 
Silver Duro

De Duro werd al in 1924 door Conway Stewart geïntroduceerd en is een tijdloos ontwerp gebleken. De lijnen van de pen zijn helemaal in de stijl van de twintiger jaren, maar nog steeds helemaal actueel.

Conway Stewart Silver Duro collection 
Elegance Nightingale

De Elegance Nightingale is gemaakt in de stijl van Fabergé en heeft een bijzonder gedetailleerd guilloché patroon bedekt met email in diverse aansprekende kleuren.

Conway Stewart Nightingale collection 


Limited editions, een klasse apart.

Regelmatig brengt Conway Stewart gedurende het jaar limited edition pennen uit. Deze bijzondere uitgaven zijn al jarenlang gewilde verzamelaarsobjecten. De pennen worden vaak in een zeer gelimiteerde oplage uitgegeven van 25 tot 200 stuks.

Hieronder vindt u een overzicht van nog verkrijgbare limited editions. Klik op de uitgave voor meer informatie. In het archief vindt u de uitgaven, die uitverkocht zijn.

Limited - Email

Plumage Mandarin Yellow

De Mandarin Yellow is een nieuwe afwerking in de Plumage collectie. Conway Stewart heeft het originele ontwerp van de Plumage veranderd door kleurrijke schakeringen van lichtgeel toe te voegen, passend bij de lente.
Conway Stewart Plumage Mandarin Yellow 

Cromwell

De Conway Stewart Cromwell uitvoering is nauwgezet gemaakt van sterling zilver. De dop en houder zijn voorzien van een bijzondere guilloché gravure en bedekt met een rijk, glanzend crimsonkleurig email.

De Cromwell werd genomineerd voor de Pen World Reader´s Choice Awards in de categorie Finest Tribute.

Conway Stewart Cromwell 

Plumage Grey

De Plumage is geïnspireerd op het vroegere gebruik van grote veren als schrijfgerei en het Franse woord voor vulpen "plume".

 

Het gedistingeerde ontwerp trekt de aandacht direct naar de houder en dop. Het rijke, tweekleurige grijs van het email is een prachtige afwerking van dit bijzondere schrijfinstrument.


Conway Stewart Plumage Grey 
Elements

De 4 elementen zijn het onderwerp van deze pennen uit de Elegance collectie. Bijzondere uitvoeringen van de klassieke archetypische beelden. Elke pen is op een geraffineerde wijze in staat om het element perfect weer te geven.

Conway Stewart Elements collection 


Limited - Edelmetaal

Evolution

Conway Stewart heeft na 3 jaar intensief onderzoek een uniek en revolutionair systeem ontwikkeld, dat het toelaat de balans van de pen aan te passen naar de persoonlijke voorkeur van de schrijver.

De pen is genomineerd voor de 2009 Pen World Reader's Choice Awards in de categorie Metal Mastery.
Conway Stewart Evolution 

Icon

Ter ere van de prijs, die de One hundred collectie ontving (Best Pen, Brand Icon van Pen World International) heeft Conway Stewart dit speciale, gelimiteerd model uitgebracht: de Model 100 Icon editie.

Het is een zeer veelzijdige pen, ideaal voor elke gelegenheid.

Conway Stewart Icon 

Gold Deco Diamond

De Elite collectie is geen statussymbool, maar een persoonlijke erkenning van stijl, klasse en rafinement. De volledig gouden pennen maken het verschil: zoals een volledig op maat gemaakt kostuum of handgemaakte schoenen. Met de keuze voor een gouden pen van Conway Stewart onderscheidt u zich van de menigte op een subtiele en elegante manier.

Conway Stewart Gold Deco Diamond 
Drake Vermeil

De Drake Vermeil pen is voorzien van een vermeil afwerking, waardoor de Drake naar een hoger niveau wordt gebracht. Een lust voor het oog, een genot om mee te schrijven.

Conway Stewart Drake Vermeil 


Limited - Handgeschilderd
Charles Darwin

Ter ere van Darwin's 200e verjaardag in 2009 is Conway Stewart er dan ook trots op om het leven en werk van Charles Darwin te eren met een gelimiteerde uitgave.
Conway Stewart Charles Darwin 
Isaac Newton

De Elegance Nightingale is gemaakt in de stijl van Fabergé en heeft een bijzonder gedetailleerd guilloché patroon bedekt met email in diverse aansprekende kleuren.


Conway Stewart Isaac Newton 
Op maat gemaakte pennen.

Conway Stewart biedt de mogelijkheid om voor uw organisatie volledig op maat gemaakte pennen te ontwerpen en te produceren. Geen simpele plastic pen met de naam van uw organisatie erop, maar een pen van hoge kwaliteit voor jarenlang gebruiksplezier, waarmee u zeker de attentie van uw relatie zult blijven behouden.

Conway Stewart heeft een ruime ervaring op dit gebied en hieronder vindt u dan ook een select aantal voorbeelden van organisaties, waarvoor op maat werd gemaakt. Alles is mogelijk: van simpel tot uitbundig, van klassiek tot modern.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie kunt u contact met ons opnemen.

Oxford University Exclusive

Oxford is de oudste universiteit in de Engelstalige wereld en leidend op het gebied van leren, onderwijzen en onderzoek.

Deze pen werd in opdracht van de universiteit vervaardigd.
Conway Stewart Oxford University Exclusive 

Rolls Royce Exclusive

Rolls Royce gaf Conway Stewart de opdracht om 25 exclusieve schrijfsets te maken om het 80-jarig jubileum van de Rolls Royce Phantom te vieren.

Conway Stewart Rolls Royce Exclusive 

Romanoff Exclusive

Deze pen is exclusief in opdracht gemaakt voor de Oriënt Express in Rusland. De Romanoff is gedistingeerd en luxe en laat een groot oog voor detail en vakmanschap zien.

Conway Stewart Romanoff Exclusive 

Plumage Mandarin Yellow nu verkrijgbaar.

Conway Stewart heeft een nieuwe uitgave in de Elegance serie uitgebracht. Na de Plumage is nu de Plumage Mandarin Yellow vanaf maart 2009 verkrijgbaar.