Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Elke pen wordt handmatig voorzien van een kunstwerk!

De BBC onderzocht in 2002 wie het publiek vond behoren tot de 100 grootste Brittanniërs. Sir Winston Churchill stond op de eerste plaats, Isambard Kindom Brunel werd tweede, prinses Diana kreeg de derde plaats, Charles Darwin stond op vier, William Shakespeare kreeg de 5e plaats toebedeeld en Isaac Newton eindigde op plaats 6.

Ter ere van Darwin's 200e verjaardag in 2009 is Conway Stewart er dan ook trots op om het leven en werk van Charles Darwin te eren met een gelimiteerde uitgave. Charles Darwin was een Britse wetenschapper, die de fundamenten legde voor de evolutietheorie. Zijn bekendste werk is "The Origin of Species" (1859)

De Charles Darwin is gebaseerd op het vlaggenschip van Conway Stewart, de Churchill. De klassieke platte dop en houder laten een levendige voorstelling van Darwin´s leven en portret zien. Het nauwkeurig aangebrachte schilderwerk op de dop toont het gezicht van Darwin in zijn latere jaren, terwijl de houder is voorzien van scènes uit zijn werk en leven. Elke pen wordt handmatig voorzien van dit kunstwerk en is gesigneerd door de kunstenaar.

De Darwin uitgave laat het beste zien van Conway Stewart´s lange traditie: de houder en dop worden perfect geaccentueerd door de glanzende, 18 karaat gouden ringen. De uitgesproken clip houdt de Darwin mooi op z'n plaats in een borst- of binnenzak. Deze gelimiteerde pen is niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook één die fantastisch is om dagelijks te gebruiken.

De editie is gelimiteerd tot 25 stuks in vulpen en rollerball.

De Conway Stewart Charles Darwin vulpen wordt geleverd met een 18 karaat gouden penpunt, verkrijgbaar in 8 groottes: van extra fijn tot extra breed, van Italic fijn tot Italic breed. De Darwin maakt gebruik van het betrouwbare cartridge converter vulsysteem en wordt geleverd in de luxe Conway Stewart verpakking.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.