Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Het ultieme eerbetoon!

De Drake is geïnspireerd op de legendarische, Britse ontdekkingsreiziger Sir Francis Drake. Sir Francis Drake werd geboren in Tavistock nabij Plymouth in Engeland rond 1540.Nu Plymouth de thuisbasis is van Conway Stewart is het alleen maar passend dat het bedrijf een pen uitbrengt ter ere van een lokale legende.

Sir Francis Drake was een Engelse zeeman en ontdekkingsreiziger, politicus en ingenieur, een typisch voorbeeld van de flair en stijl van het Engelse in die tijd. Als jonge man zocht hij zijn geluk op zee en toen hij 20 was, had hij al het bevel over zijn eigen schip. Vroeg ontdekkingen in de Cariben betekenden het begin van zijn lange strijd tegen de marine van het Spaanse rijk.

De Drake pen is gemaakt van sterling zilver, waarbij op de dop en de houder een mooie en passende guilloché golf-gravure is aangebracht. Deze elegante combinatie met het solide sterling zilver zorgt er voor dat dit schrijfinstrument een waardige associatie is met één van de meest gedenkwaardige figuren uit de tijd van Koning Elizabeth I.

De sterling zilveren houder legt het gewicht laag in de hand, waardoor er voor wordt gezorgd dat de pen een prettige balans heeft voor het schrijven. Elke pen heeft een gravure van de naam "Drake" op de ring van de dop en een gravure van "The Golden Hind", het schip van Drake, op de bovenzijde van de dop.

De Drake vulpen is voorzien van een grote 18 karaat gouden penpunt (gerhodineerd om mooi te combineren met het zilver). De punten zijn verkrijgbaar in 8 groottes: van extra fijn tot extra breed, Italic fijn, Italic medium en Italic breed. De Drake maakt gebruik van het betrouwbare cartridge converter vulsysteem.

De pen wordt gepresenteerd in een luxe verpakking met een boekje over het leven van Sir Francis Drake.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.