Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Voorzien van een vermeil afwerking, waardoor de Drake naar een hoger niveau wordt gebracht!

De Drake is geïnspireerd op de legendarische, Britse ontdekkingsreiziger Sir Francis Drake. Sir Francis Drake werd geboren in Tavistock nabij Plymouth in Engeland rond 1540.Nu Plymouth de thuisbasis is van Conway Stewart is het alleen maar passend dat het bedrijf een pen uitbrengt ter ere van een lokale legende.

Sir Francis Drake was een Engelse zeeman en ontdekkingsreiziger, politicus en ingenieur, een typisch voorbeeld van de flair en stijl van het Engelse in die tijd. Als jonge man zocht hij zijn geluk op zee en toen hij 20 was, had hij al het bevel over zijn eigen schip. Vroeg ontdekkingen in de Cariben betekenden het begin van zijn lange strijd tegen de marine van het Spaanse rijk.

De Drake Vermeil pen is voorzien van een vermeil afwerking, waardoor de Drake naar een hoger niveau wordt gebracht. Een lust voor het oog, waarbij de dikke goudbedekking ook nog eens opwarmt in de hand en een nog fijnere schrijfervaring creëert.

De houder legt het gewicht laag in de hand, waardoor er voor wordt gezorgd dat de pen een prettige balans heeft tijdens het schrijven. Elke pen heeft een gravure van de naam "Drake" op de ring van de dop en een gravure van "The Golden Hind", het schip van Drake, op de bovenzijde van de dop.

De Drake Vermeil vulpen is voorzien van een grote 18 karaat gouden penpunt. De punten zijn verkrijgbaar in 8 groottes: van extra fijn tot extra breed, Italic fijn, Italic medium en Italic breed. De Drake maakt gebruik van het betrouwbare cartridge converter vulsysteem.

De pen wordt gepresenteerd in een luxe verpakking met een boekje over het leven van Sir Francis Drake.

De Drake Vermeil heeft ook de "Stylus Annual Icon Award 2008" gewonnen.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.