Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Elke pen uit deze collectie heeft een uitgesproken ontwerp.

In de traditie van Conway Stewart werd in 2006 de Elegance collectie uitgebrachte ter ere van Florence Nightingale. Zij werd geboren in een welgestelde familie en werd thuis onderwezen door haar vader, die zijn opleiding aan Cambridge University had genoten. Hoewel de familie eigen plannen had voor de toekomst van Florence, bleek zij met name geïnteresseerd in sociale zorg, waarbij ze ook huisbezoeken bracht aan zieke plaatsgenoten. Al snel interesseerde zij zich ook voor ziekenhuizen en verpleging.

De succesvolle introductie van verpleegsters door Florence Nightingale als integraal onderdeel van de medische teams in militaire ziekenhuizen werd beloond door een dankbare natie.

Nightingale weidde haar leven onvermoeibaar aan de verbetering van de gezondheidsstandaard, publiceerde 200 boeken, rapporten en pamfletten. Eén van haar meest belangrijke boeken, "Notes on Nursing" werd gepubliceerd in 1860 en was gericht op de principes van verpleging. Het is vertaald in 11 talen en wordt nu, meer dan 145 jaar later, nog steeds uitgegeven.

De Nightingale pennen van Conway Stewart behoren tot de Elegance collectie en elke pen uit deze collectie heeft een uitgesproken ontwerp en wordt gemaakt volgens de hoogste Engelse standaarden.
De pen is liefdevol gemaakt van (gewaarmerkt) sterling zilver en de kleine Nightingale is ontworpen in de stijl van Fabergé met zeer gedetailleerd guilloché  Foxhead patroon gegraveerd in de dop en de houder. Elke pen is verder vakkundig bedekt met email.

De Nightingale is verkrijgbaar als vulpen en balpen. De vulpen maakt gebruik van cartridges en heeft een 18 karaat gouden penpunt, verkrijgbaar in de maten F, M en B.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.