Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Buitengewoon natuurlijk!

De Elegance collectie wordt verder uitgebreid met de 4 natuurelementen.

Antieke filosofieën gebruikten vaak 4 archetypische elementen om de patronen van de natuur uit te leggen. Water, Vuur, Aarde en Wind vormden de bouwstenen van het universum voor deze culturen.

De Griekse versie dateert uit de tijd voor Socrates en bleef hangen gedurende de Middeleeuwen tot aan de Renaissance, waarbij het Europese gedachtegoed en de cultuur werden beïnvloed.
Het idee is veel ouder in het Verre Oosten, wijd verbreid in India en China, waar het de basis vormde voor het Boeddhisme en Hindoeïsme.

Voor de antieke wereld, zowel oosters als westers, waren elk van deze elementen noodzakelijk voor het menselijk leven, met positieve en negatieve aspecten.

Water
Het rijke, blauwe email over de guilloché gravure benadrukt de diepte van de golven op de houder, waar zowel de kracht als de gratie van het element Water worden weergegeven.
Het vloeiende patroon wordt afgezet tegen een patroon van lijnen en ruiten in donkerblauw email op een sterling zilveren dop.

Aarde
Er is gekozen voor een combinatie van koperkleuren en groen email over een guilloché gravure. Deze twee kleuren smelten op subtiele wijze samen: symbool voor de grond die leven geeft aan het plantleven.
De sterling zilveren dop is voorzien van lijnen en ruiten in bijpassen koperbruin email.

Vuur
Vuurrood en vlammend geel email over een guilloché gravure bedekken de houder van deze pen: de combinatie de staat voor de kracht en passie van het element Vuur.
Horizontale lijnen en ruiten in vuurrood email zijn aangebracht op de sterling zilveren dop.

Lucht
Levendig lichtblauw en flikkerend grijs email zijn gekozen als kleursymbolen voor dit element. De twee kleuren komen vloeiend samen over een guilloché gravure. De bijbehorende dop wordt geaccentueerd door een motief in hetzelfde levendige blauw email als verwerkt is op de houder.

De Elements collectie is verkrijgbaar als vulpen en roller. De vulpen is voorzien van een grote, gerhodineerde, 18 karaat gouden penpunt (8 verschillende groottes, van extra fijn tot extra breed en van Italic fijn tot Italic breed) en gebruikt het betrouwbare cartridge converter vulsysteem.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.