Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittaniƫ uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Een absolute innovatie!

Het gebeurt niet elke dag dat er iets volledig nieuw gebeurt in de wereld van hoogwaardige schrijfinstrumenten. Conway Stewart heeft met de Evolution pen een bijzondere uitgave.

Er zijn drie zaken zeer belangrijk bij het uitkiezen van de perfect, luxe pen: gewicht, balans en uiterlijk. Gewicht en uiterlijk zijn zeer persoonlijke keuzes, maar tot nu was er geen praktische manier om het zwaartepunt van een pen in te stellen naar de persoonlijke voorkeur.

Conway Stewart heeft na 3 jaar intensief onderzoek een uniek en revolutionair systeem ontwikkeld, dat het toelaat de balans van de pen aan te passen naar de persoonlijke voorkeur van de schrijver. Dit is mogelijk gemaakt door een intern systeem in de pen te maken. Indien u uw pen intensief gebruikt, kan dit vermoeidheid voorkomen en consistentie in uw handschrift bevorderen. Het systeem kan ook gebruikt worden om dikkere en kleinere halen te produceren, waarmee u uw handschrift verder verfraaid.

Conway Stewart brengt deze pen uit in gegraveerd, sterling zilver. De collectie bestaat uit 200 handgemaakte vulpennen: een must voor verzamelaars en penfanaten - een absolute innovatie op pengebied.

De pen is genomineerd voor de 2009 Pen World Reader's Choice Awards in de categorie Metal Mastery.

De vulpen wordt geleverd met een 18 karaat gouden, gerhodineerde penpunt in 8 verschillende groottes: van extra fijn tot extra breed, van Italic fijn tot Italic breed. De pen maakt gebruik van het betrouwbare cartridge converter vulsysteem.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.