Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
De meest prestigieuze collectie van Conway Stewart!

De Conway Stewart Elite collectie bestaat uit mooie en aansprekende, maar tegelijkertijd functionele schrijfinstrumenten. De met de hand gemaakte Elite collectie is de meest prestigieuze collectie van Conway Stewart.

De Gold Deco Diamond is voorzien van een guilloché gravure, in een stijl die doet denken aan de Art Deco beweging. Levendig rood email wordt nauwgezet met de hand aangebracht in combinatie met een zwarte rand, die voor contrast zorgt en tegelijkertijd het elegante ontwerp completeert.

De Elite collectie is geen statussymbool, maar een persoonlijke erkenning van stijl, klasse en raffinement. De volledig gouden pennen maken het verschil: zoals een volledig op maat gemaakt kostuum of handgemaakte schoenen. Met de keuze voor een gouden pen van Conway Stewart onderscheidt u zich van de menigte op een subtiele en elegante manier.

De Elite Deco Diamond is gelimiteerd tot 25 genummerde vulpennen of rollers. De vulpen wordt geleverd met een 18 karaat gouden penpunt in 8 verschillende groottes: van extra fijn tot extra breed, van Italic fijn tot Italic breed. De vulpen gebruikt het betrouwbare cartridge converter vulsysteem.

Op verzoek kan de Elite Deco Diamond ook met een andere kleur email worden uitgevoerd.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.