Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
De One Hundred, een echt icoon!

Ter ere van de prijs, die de One hundred collectie ontving (Best Pen, Brand Icon van Pen World International) heeft Conway Stewart dit speciale, gelimiteerd model uitgebracht: de Model 100 Icon editie. Dit is de eerste keer, dat model 100 volledig in zilver is uitgevoerd.

Elke model 100 Icon Edition pen draagt het sterling zilver keurmerk van het British Assay Office. Het woord "hallmark" (keurmerk) is afgeleid van de Londense "Hall of the Worshipful Company of Goldsmiths" en de term "hallmarking" (waarmerken) betekent dan ook, gemerkt in de Goldsmith's Hall. In Engeland werd het systeem (ter bescherming van hen die een zilveren product kopen) ongeveer 600 jaar geleden ontwikkeld. Tot op de dag van vandaag staan er strenge straffen op het namaken van een officieel keurmerk.

Model 100 heeft een bijzondere en tijdloze vorm en kijkt dan ook terug op Conway Stewart´s Gouden Tijdperk. Het is een zeer veelzijdige pen, ideaal voor elke gelegenheid. Groot genoeg om aanwezig te zijn, maar niet te groot, zodat de pen ook nog eens gemakkelijk in een zak of tas past. Model 100 biedt het beste van 2 werelden.

De model 100 Icon editie vulpen heeft een grote 18 karaat goduen, gerhodineerde penpunt in 8 verschillende groottes: van extra fijn tot extra breed, van Italic fijn tot Italic breed. De pen maakt gebruik van het betrouwbare cartridge converter vulsysteem.

Er zijn 100 vulpennen, rollers, balpennen en vulpotloden in deze editie gemaakt.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.