Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Geschikt voor elke gelegenheid!

Als antwoord op de grote vraag na de introductie van de Trafalgar limited edition van 2005 heeft Conway Stewart de Nelson collectie gelanceerd. Deze serie bestaat uit vulpennen, rollers, balpennen en vulpotloden. De Nelson is een gedurfde pen met een indrukwekkend heft en een fijne balans door de solide houder met de perfecte verhoudingen, zelfs wanneer de dop op de houder wordt geplaatst tijdens het schrijven.

Het nautische thema van de Nelson komt terug in de dop: deze wordt geaccentueerd door drie 18 karaat gouden banden, één breed en twee smalle banden. De banden staan voor de rang van Vice-Admiraal, dezelfde rang die Nelson bekleedde bij de Slag van Trafalgar. De houder van de vulpen is afgewerkt met een 18 karaat gouden band. De bijbehorende balpen en het vulpotlood hebben een vergulde punt, afgestemd op 18 karaat gouden details. De vulpen maakt gebruik van het piston vulsysteem en de balpen gebruikt het betrouwbare draaimechanisme. Alle pennen worden geleverd in een luxe Conway Stewart verpakking.

Lang en gracieus, de kenmerken van de Nelson, waardoor deze altijd op z´n plaats is: tijdens black tie gelegenheden of een simpele middag uit.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.