Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Een kunstwerk met buitengewone precisie!

Sir Isaac Newton werd geboren op 25 december 1642 (volgens de Juliaanse kalender, die toen in gebruik was; of 4 januari 1643 volgens de huidige Gregoriaanse kalender) in Woolsthorpe nabij Grantham in Lincolnshire, Engeland.
Newton was een wiskundige, fysicus, astronoom, alchemist en natuurfilosoof en wordt alom gezien als één van de grootste wetenschappers en wiskundigen aller tijden.

De Conway Stewart Sir Isaac Newton gelimiteerde uitgave is met de hand beschilderd, waarbij de dop en houder zijn portret en meest bekende wiskundige theorieën laten zien.
De Newton is een passend eerbetoon aan deze grote Engelse wetenschapper: een voorstelling, die zijn grote impact op de theoretische astronomie laat zien, waarbij de wetten van de zwaartekracht op de houder worden afgebeeld. De dop is dan weer versierd met het portret van Newton naar het schilderij van Godfrey Keller uit 1689.
De kunstenaar brengt zijn kunstwerk met buitengewone precisie en oog voor detail op de vulpen aan.

De Conway Stewart Isaac Newton vulpen wordt geleverd met een 18 karaat gouden penpunt, verkrijgbaar in 8 groottes: van extra fijn tot extra breed, van Italic fijn tot Italic breed. De Newton maakt gebruik van het betrouwbare cartridge converter vulsysteem en wordt geleverd in de luxe Conway Stewart verpakking.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.