Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittani√ę uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Extra, extra, read all about it!

Van de Graaf Import houdt u graag op de hoogte van het laatste Conway Stewart nieuws. Wilt u graag automatisch op de hoogte worden gehouden? Dat kan door ons een bericht te sturen via onze contactpagina.


19 maart 2009 - Plumage Mandarine Yellow nu verkrijgbaar

De Mandarin Yellow is een nieuwe afwerking van de Plumage serie. Conway Stewart heeft het originele ontwerp van de grijze Plumage getransformeerd naar een ontwerp met levendige schakeringen van helder geel, het perfecte eerbetoon aan de lente.

Geel wordt beschouwd als een bijzondere kleur and wordt gebruikt om wijsheid, vreugde en geluk te symboliseren. In de kunst- en verzamelaarswereld staat dit heldere geel bekend als Mandarin Yellow (Mandarijn geel) en vindt zijn oorsprong in de kleuren gebruikt in porselein uit China. Dit geel in het bijzonder is een stralend, heldere tint en is aangepast als een bijzonder populaire afwerking voor luxe schrijfinstrumenten, email, Fabergé eieren en schilderijen uit de 20e eeuw.

De Mandarin Yellow Plumage heeft panelen van het levendige Mandarijn gele email als nauwgezet, gegraveerde panelen met highlights van doorschijnend email in een iets donkerder kleur. Het contrast tussen deze twee geeltinten wordt perfect geaccentueerd door de sterling zilveren details. De Plumage serie is gebaseerd op het populaire Nummer 100 model, een klassiek gevormde pen, welke al vele prijzen heeft gewonnen vanwege het ontwerp. De Plumage wordt gemaakt van (gewaarmerkte) zilveren staven, elk volgens nauwkeurige specificaties en door graveurs afgewerkt, voordat het email wordt aangebracht. Het resultaat is een perfect gebalanceerde pen, die kwaliteit uitstraalt.


Klik op de foto voor een vergroting15 maart 2009 - Nederlandstalige Conway Stewart website online

Vanaf vandaag kunnen alle penretailers en penliefhebbers lezen over al het goede van Conway Stewart in het Nederlands. De Nederlandstalige Conway Stewart website van Van de Graaf Import heeft als doel retailers en consumenten te ondersteunen en te voorzien van alle relevante informatie over dit Britse kwaliteitsmerk.

Scryption TilburgConway Stewart aanwezig op Tilburg Penshow 2009.

Conway Stewart zal worden vertegenwoordigd tijdens de Tilburg Penshow op zaterdag 26 september 2009 in het Scryption te Tilburg.