Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
De Plumage heeft een ergonomische vorm.

De Plumage is geïnspireerd op het vroegere gebruik van grote, sierlijke veren als pen en het Franse woord voor vulpen "plume". Net als vorige uitgaven in de Elegance collectie is ook de Plumage vervaardigd uit één stuk edelmetaal. Het gewaarmerkte sterling zilver van de dop en houder zijn prachtige gegraveerd met een bijzonder patroon en daarna met de hand voorzien van een rijk email.

 

Dit gedistingeerde ontwerp trekt direct de aandacht. Ieder paneel is gestyled in de vorm van de punt van een vulpen met een abstract veerpatroon op de achtergrond. Het ontwerp wordt verder vormgegeven door verschillende tinten grijs in helder gepolijst sterling zilver.

 

Het tweekleurige grijs van het email is een prachtige afwerking van dit verfijnde schrijfinstrument. De dop en houder zijn met de hand gepolijst tot een glanzend oppervlak, waardoor de Plumage echt een ervaring is.

 

De vulpen is voorzien van een 18 karaat gouden penpunt en verkrijgbaar in 8 groottes: van extra fijn tot extra breed, Italic fijn, Italic medium en Italic breed.

De vulpen maakt gebruik van het betrouwbare cartridge converter vulsysteem.

 

De Plumage heeft een ergonomische vorm, is licht taps toelopend en is een medium pen, die perfect in de hand ligt, een perfecte harmonie tussen balans en elegantie.

 

De Plumage is gelimiteerd tot slechts 100 stuks en zal zeker een klassieker worden!


Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.