Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Net iets meer, net iets buitengewoner!

De Silver Duro collectie is geïnspireerd op Conway Stewart´s vroege Britse ontwerpsucces. Elke pen wordt met de hand gemaakt uit één staaf zilver, voorzien van met de hand aangebracht doorschijnend kunsthars fineer, waardoor een uniek samenspel ontstaat tussen kleur en ontwerp. Door het (gewaarmerkte) zilver wordt het gewicht van de pen naar voren geplaatst en is de balans perfect.

De bovenzijde van de dop, de band en greep zijn (onbedekt) zilver, verder geaccentueerd door een zilveren clip in het klassieke en statige ontwerp, dat de Conway Stewart pennen al sinds de jaren 30 bekroond.

De Silver Duro is verkrijgbaar in een ruime keuze aan vulpennen, rollers, balpennen en vulpotloden. Bij het verwijderen van de dop van de vulpen ziet u een sterling zilveren greep met een tweekleurige, 18 karaat gouden penpunt. De punten zijn verkrijgbaar in 8 groottes: van extra fijn tot extra breed, Italic fijn, Italic medium en Italic breed. Uiteraard wordt ook de Silver Duro in een luxe Conway Stewart verpakking geleverd.

Als u klaar bent voor juist dat extra in vergelijking met een "gewoon" schrijfinstrument, grijp dan de kans om de Silver Duro te ervaren.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.