Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Conway Stewart: Altijd de beste keus.
Eigenaars van moderne Conway Stewarts bevinden zich in uitstekend gezelschap, omdat Conway Stewart pennen altijd dé keuze zijn geweest voor buitengewone en beroemde mensen over de hele wereld en deze traditie wordt tot op de dag van vandaag voortgezet.

Koning Elizabeth II en de hertog van Edinburgh ontvingen de eerste twee Conway Stewart pennen uit de "Gold Collection" ter herinnering aan hun Gouden Huwelijksjubileum. Voormalig premier Tony Blair gaf voormalig Russisch president Poetin een Conway Stewart Churchill Burgundy vulpen tijdens een staatsbezoek aan Rusland en aan de voormalige Franse president Chirac werd een Brown Marble Churchill vulpen gegeven ter ere van zijn 70ste verjaardag.

Conway Stewart leverde de officiële pen voor de G8 top, een cadeau van de Britse regering. Premier Tony Blair gaf een Conway Stewart Nr. 58 set aan alle G8 wereldleiders. Conway Stewart is tevens leverancier van 10 Downing Street, de residentie van de Britse premier, en van de Britse Koninklijke paleizen.

President Bush en President Clinton zijn allebei eigenaar van een Conway Stewart. En ook Rick Wakeman, rockster en penfanaat, heeft een grote Conway Stewart verzameling waar hij met recht trots op is.

Daarnaast maakt Conway Stewart pennen voor prestigieuze bedrijven, overheidsinstanties en het leger, waaronder de Royal Air Force, de Red Arrows, Rolls Royce, Mensa en nog vele anderen.