Natuurlijk zijn er tal van goede redenen om voor Conway Stewart te kiezen. Hieronder vindt u dan ook een kleine selectie.

handgemaakt in Groot-

Brittanië uit de beste materialen.

Twee jaar volledige garantie

Geen andere producent biedt zo'n grote keuze aan kleurrijke harsen

Conway Stewart pennen

 zijn bekroond met diverse prijzen

 

Conway Stewart Best Pen & Brand
Voor de modegevoelige en klassieke schrijver.

Arthur Wesley werd geboren in Dublin in 1769. In 1798 veranderde zijn aristocratische, Anglo-Ierse familie de naam in Wellesley. Als eerbetoon aan Sir Arthur Wellesley, de Hertog van Wellington, heeft Conway Stewart de Wellington als model geïntroduceerd.

Wellington wordt beschouwd als één van de leidende militaire en politieke figuren uit de eerste helft van de 19e eeuw, één van de prominentste leiders uit de Britse geschiedenis. Hij heeft tijdens zijn leven veel bereikt: generaal en staatsman, Chief Secretary van Ierland, ambassadeur in Frankrijk, opperbevelhebber van het Britse leger, overwinnaar bij Waterloo, twee maal Brits premier en één van de leidende figuren in het Britse Hogerhuis.

De Wellington is beschikbaar als elegante vulpen, prettig schrijvende rollerball, handige balpen en vulpotlood. Het nieuwe ontwerp heeft een subtiele bolle vorm op zowel de dop als de houder: een buitengewone en spannende vorm, die de Wellington onderscheidt van traditionele pennen. De Wellington is ontworpen met oog voor de continentale flair voor een klassieke uitstraling. Dit gecombineerd met het prachtige, gemarmerde kunsthars en de gepolijste, gouden details resulteren in een pen die zowel de modegevoelige als de klassieke schrijver zal aanspreken.

Elke Conway Stewart pen wordt samengesteld met de uiterste zorg en oog voor detail door ervaren vaklieden in de productiefaciliteit in Devon in het Verenigd Koninkrijk. De houder van elke pen wordt geaccentueerd door twee gemerkte, 18 karaat gouden banden.
De penpunten van de vulpen zijn ook gemaakt van 18 karaat goud en zijn verkrijgbaar in 8 groottes: van extra fijn tot extra breed, Italic fijn, Italic medium en Italic breed. Er wordt speciale aandacht gegeven aan de penpunten om ervoor te zorgen, dat de pen vloeiend schrijft, zelfs voor de meest veeleisende schrijver. De Wellington vulpen maakt gebruik van het betrouwbare cartridge converter vulsysteem.
Elke pen wordt geleverd in een luxe Conway Stewart verpakking.

Hieronder vindt u een kleine foto-impressie van deze collectie. Indien u op de foto klikt, wordt deze vergroot.